Velkommen

Siestafoodtruck hjemmeside er under udarbejdelse

OM OS
SIESTA er en restaurant på fire hjul som lægger stor vægt på kvalitet god smag og selvfølgellg at vores mad altid er hjemmelavet. Vores kærllghed tll det spanske køkken ses tydellgt i vores madlavning og vi bestræber os på at bruge de bedste spanske råvarer og autentiske opskrifter. SIESTA så dagens lys l Aprll 2017 som den første foodtruck l Danmark med Spanske tapas og pintxos.

Catering – Eventbooking – Firma Frokost
Lad SIESTA stå for en unik catering oplevelse tll din fest eller en anderledes og spændende frokost ordning til jeres virksomhed. Vi kan tllbyde en skræddersyet menu sammensat efter jeres unikke behov. Står du og vil give dine gæster en madoplevelse udover det sædvanlige eller vil give virksomheden en sund og nærende frokost ordning så kontakt os på mall eller telefon allerede i dag.

Find os facebook
vi tager dog forbehold for bookinger på disse dage så følg os på facebook.

Telefon 5357 1302
Mall lnfo@siestafoodtruck.dk

Åbningstider
Mandag Lukket
Tirsdag : storkereden på helsingørmotorvejen 15 – 20
Onsdag : storkereden på helsingørmotorvejen 15 – 20
Torsdag: storkereden på helsingørmotorvejen 15 – 20
Fredag : storkereden på helsingørmotorvejen 15 – 20
Lørdag : Åben for events
Søndag : Åben for events

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *